BOBBYSBURGERS

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BobbysBurgers. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 23:06 2 clasic burgers. 1 burger zit onder de schimmel. Ik heb er fotos van gemaakt. Hoe lossen jullie dit op!
3 jul 2024 om 10:42 Wat ik bestelde klopte niet. Omdat ze dicht waren en niet meer opnamen heb ik het maar weggegooid. Vond het namelijk niet lekker en/of vers smaken. Het waren kipballetjes ipv 5 gepaneerde kipsticks. Erg vreemd
20 jun 2024 om 5:54 Zeer slecht
12 jun 2024 om 10:48 Het eten kwam 40 minuten later aan dan besteld. Daarbij was het meeste al aardig koud. Zou zelf niet zo snel meer daar bestellen.
11 jun 2024 om 1:18 Ik had drankjes besteld bij m’n menu’s maar die werden allebei niet geleverd en ook zaten er maar 2 mozzarella sticks in de verpakking terwijl het er 5 moesten zijn
8 jun 2024 om 20:27 Ze vragen de hoofdprijs, leveren baggerkwaliteit en laten je eindeloos wachten. Bij een simpele burgertent krijg je betere service. Het kindermenu is zonder speeltje of aankleding van kindermenu en de hotdog is zo klein dat het een aanfluiting is.
7 jun 2024 om 10:56 16:50 uur besteld, 18.30 uur geleverd
5 jun 2024 om 10:15 De burger was lekker, maar de wrap was een beetje droog en had iets meer saus op gemogen.
1 jun 2024 om 17:35 Onvriendelijke bezorger en eten was koud, burger rauw van binnen en geen rietje bij milkshake. Wacht nog op telefoon van manager die gisteren zou bellen en wordt afgescheept met 10% korting van €28,- die ik heb betaald bij een volgende bestelling
29 mei 2024 om 20:30 Zoals altijd de burger en de chicken wrap weer fantastisch. En supersnel bezorgd
24 mei 2024 om 0:04 Lekker gegeten
19 mei 2024 om 19:56 Is super lekker en lekker warm bezorgd